«1...7374757677...81»

Felhasználó
6 éve
Ez nem sikerült. :D

Felhasználó
6 éve
ha már tegnap mondtam,hogy az új szezonra kéne valami...szóval én írok is egyet.

Alfa Romeo Sauber F1 Team
Tőlük azt várnám,hogy ha már az Alfa Remeó beszállt, végre elkezdenek pontokat szerezni. Tavaly szereztek 5 pontot, ami messze a legkevesebb volt...az előttük lévő csapatnak pontosan 6x annyi volt...

Aston Martin Red Bull Racing
Igen, tudom én nekik szurkolok, (persze VB cimet várok)de jó lenne látni, ha végre beérne 2 autó is a célba egy versenyen belül...tavaly csoda volt,hogy ha 1 autó is beért. Nem volt egymást követő 3 verseny ahol 2/2 célba ért volna....

Haas F1 Team
Az amerikai csapat tavaly 8 helyen végzett, ami szép és jó. Idén talán akár a 6 helyre is felkúszhat a csapat. Persze ehhez a Magnussen-Grosjean párosnak sokkal kiegyensúlyozottabban kéne a pontokat gyűjtenie.

McLaren F1 Team
Hát....tavaly a Honda-McLaren öröm barátság megszűnt, mert ugye túl sok sikert arattak együtt. Idén a Renault motorral talán elkezdenek kiegyensúlyozottabban teljesíteni. És a RedBullhoz hasonlóan talán sűrűbben célba érne 2 versenyzővel.

Mercedes AMG Petronas Motorsport
Róluk nehéz beszélni, mert tavaly (is) mindent behúztak.
Talán csak annyit,hogy végre Bottas is harca szállhatna a csapattársa ellen és elhagyni a másodhegedűs címet végre.

Red Bull Toro Rosso Honda
Mint ismert a Toro Rosso imádja a szezont 3-4 pilótával végigvinni.
A vonzó hetedik helyükkel sikerült elcsábítaniuk a Hondát a McLarentől. A két fiatal pilótával idén is keményen kell majd küzdeniük azért,hogy ismét elérjék a tavalyi helyezésüket....sőt ha nagyon faszán teljesítenek akkor akár még előre is léphetnek 1-et, mert utoljára csak 4 ponttal maradtak el a 6. helytől.

Renault Sport Formula One Team
Tavaly megcsípték a 6. helyet ami szép volt, nem kérdés. Ők a tavalyi szezon utolsó 4 versenyére kicserélték Palmert - Sainzra, ami nem derült ki,hogy nagy előnyt jelentett-e mert sajnos JR. 4ből 2x kiesett.
Viszont 9.helyen végzett a szezon végén ami, jobb mint az újdon sült társáé (10.) Ezzel a párossal, jó teljesítménnyel és kis szerencsével persze, akár 5 hely is elérhető.

Sahara Force India F1 Team
Tavaly nagyon jó szezont futottak és a 4. helyet érték el. Tavalyhoz viszonyítva valószínűleg a 3 hely nem elérhető, de ki tudja mit hoz az ide év :D Az egyik legkiegyensúlyozottabb csapatról beszélünk, hiszen összesen csak 1x-1x estek ki. Ha helyezést nem is nagyon tudnak javítani, de talán azt elérhetik ,hogy néhány versenyen akár a dobogót is megcsíphetik.

Scuderia Ferrari
Az elmúlt pár évhez képest végre ismét versenybe tudtak szállni tavaly a VB címért, persze egyéni címért. Csapat címhez ami hiányzott, az talán az, hogy fejenként a pilóták még 3-3 dobogós helyet hozzá adhattak volna. Amit én hiányolok, az,hogy Kimiből sokszor hiányzik az a tűz ami még pár éve megvolt.

Williams Martini Racing
Tavaly az előkelő hatodik helyet érték el. Massa és Stroll a 11-12 helyet csípték meg maguknak, 3 pont különbséggel (43-40). Ez a 83 pont idén is teljesíthető, sőt akár a bűvös 100 is átéléphető lehet.
De,mint ismert itt pilóta csere lesz az ide évben. A rutinos Massa helyett az újonc Szergej Szirotkin. Ugy vélem,hogy csoda lenne ha akár a 40 pontot is elérné...de ne legyen igazam és mutassa meg, hogy nem csak azért választottál őt Kubica helyett, mert az ő szereplése hozott a csapathoz némi orosz pénzt.
UI:Azért remélem, hogy Robert is fog idén szerepet kapni ;)

Legutóbb szerkesztve Aphrodi által.

Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
Ez nem sikerült. :D

Valóban! xd A tervem az volt hogy kiteszek egy visszaszámlálót ami mutatja a hátra lévő időt az Ausztrál szezonnyitóig de hát a megállapításod helytálló hogy mi jött belőle össze. :s
Na de most kielemzem mitisír Hasi mert hát első a Klántag. :p

Huh kicsit megijedtem elsőre hogy miért ezt a sorrendet állítottad fel az elemzésben, de látom abc. :)
Sok igazság van abban amit írsz.

Alfa szerintem is javulni fog a pénzügyi háttér erősödött ami azért fontos hogy nem az napi legnagyobb probléma mit tudunk megfizetni ki mennyire türelmes fizetés lesz-e stb hanem a versenyzéshez fontos dolgokkal is tudnak foglalkozni.

Red bull. Hmm aggaszt hogy erősödött és a Merci elsődleges kihívója Ő lett. Tavaly év végén is verték a Ferrárit ( :s ) és szerintem előnyük megmaradt. Persze az első futam most különösen kedvez főleg Verstappennek mert esőre áll amit a Red bull jól visel hasmagasság miatt is meg jól is megy a kisgyerek nem tagadhatom. Ricciárdót talán megfoghatjuk.

Hassnál teljes mérékben én is a 2 hely javulást reálisnak tartom erősödött a technika mind a motor mind a Ferrári segítsége.

Mclaren. Hááát nem meggyőző egyáltalán hiába az optimista nyilatkozatok szerintem blöff.
Még hogy a hűtési probléma megoldódott???? Bszki esett a hó a teszteken! Vágunk pár lyukat a motorborításon azt várjuk a csodát? Mi lesz ha jön a nyár? Hass után küzd a maradék helyekért. ( 7-8-9 )
Talán a szezonnyitón esőben Alonso tud valamit csinálni a motorerő se lesz annyira fontos meg meleg se lesz de Vandorn a falban végzi.

Mercedes sajna továbbra is erős és megbízható. Bottas közelebb lesz mint tavaly a fekához de nem öli meg.

Toro Rosso Honda fog még meglepetést okozni nem lesz az a szenvedés mint tavaly a Mclarennek és még erősödni is fog.

Renault gyári csapat mindent megkap 5. hely ok Hassal nagy csatái lesznek.

Force india valóban stabil velük kell harcolnia Mclarennek de idén hátrébb kerülhetnek mert nem erősödött annyira mint Renault és Hass .

Ferrari. Félek a szezon közepén azt mondják: Majd jövőre.
Erősebb lett de nem feljődött annyit mint kellene ahhoz hogy Mercit verje. Mire meglesz az uj motor mire rájönnek hogy a hosszabb tengelytáv miatt mit csináljanak hogy kanyarsebesség visszajöjjön nagy lesz az előnye mind a mercinek mind a Red bullnak. :s

Williams? Beszéljünk másról....... Egy Merci motorral harcolni hogy Q1-et túlélje?


Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
6 éve
Holnap este írok egyet a pilótákról is. (Azt tervezem)

Legutóbb szerkesztve Aphrodi által.

Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
Azt másik topicba tedd! :p

Mondjuk: Mérgelődő

Legutóbb szerkesztve SnowFlake által.

rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
6 éve
Hova tegyem? Mondjuk....CW topic? Hisz a Piloták oda valók :D
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
Ja hogy pilótákról?!

Én azt olvastam: politikáról
némi keveredés van a betűkben amit írtál :D
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
6 éve
Juj tényleg....buzi telefon xDD
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017

Felhasználó
6 éve
Imádom! :p :

rrvl7vk8m0qgvjonjm4a.jpg
rl.gifAki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet! rl.gif

Felhasználó
6 éve
de sajnos a feka előnye hatalmas....és a versenyen is ez lesz szerintem :/
Angel of God
2v2 Bajnokság 2017
«1...7374757677...81»